Vår historia

Termeco AB

Det som idag är Termeco startade i Halmstad 1992 då Universa Golvvärme AB grundades. Redan på denna tid valde man att leverera produkter direkt till VVS-are och husbyggare för att vara så effektiva som möjligt. Bolaget jobbade mestadels med kunder spridda över södra Sverige och hade vid tidpunkten för försäljningen av bolaget en anställd.

Nuvarande ägare tog över bolaget 2010 och har sedan dag ett strävat efter att ständigt förbättra processer och service gentemot våra kunder för att tillsammans med dem växa oss större. Ett stort steg i denna strävan var när vi flyttade från Halmstad till nya hyrda lokaler i Smålandsstenar 2011 och ett ännu större steg var när vi förvärvade dessa lokaler 2017 och därefter påbörjade vår ombyggnad av kontor och lager för att kunna jobba ännu mer effektivt och fortsätta växa.

Termeco och dess medarbetare har den fasta övertygelsen att förklaringen till vår tillväxt ligger i vårt sätt att jobba med servicen gentemot våra kunder. Att ständigt förbättra våra processer och vara effektiva i alla lägen är det som har varit och kommer fortsatt vara nyckeln till framgång.

Oavsett om våra kunder är små eller stora tar vi hand om dem på samma sätt som vi själva skulle vilja bli omhändertagna.

Eller som en av våra kunder sade ”ni vet inte ens själva hur j…. bra ni är”

Termeco projekterar och säljer skräddarsydda lösningar för vattenburen golvvärme. Vi jobbar alltid enligt mottot snabbt, enkelt och korrekt, vilket gör vardagen lättare för dig som kund.

Vi tillhandahåller ett fullt sortiment inom vattenburen golvvärme med produkter som är såväl innovativa som beprövade.

Termeco har sedan starten 1992 levererat fler än 12.000 golvvärmesystem i Sverige och Europa.